Poveste celebră din New York

Poveste celebră din New YorkAceastă poveste s-a petrecut în anii 60 în New York, şi ea a uimit opinia publică din toată lumea.

Întorcându-se acasă, un puşti lovea cu un băţ toţi stâlpii de iluminat întâlniţi în cale. La colţul străzii, a lovit un stâlp foarte mare, şi în acel moment, toate luminile din New York s-au stins, instantaneu… Puştiul s-a pus pe plâns, şi a fugit acasă, unde i-a povestit mamei ce făcuse fără să vrea.

Analizele şi cercetările efectuate ulterior la centrala electrică a oraşului au anunţat că era vorba despre o inexplicabilă depăşire a parametrilor, prea puţin pentru a justifica acest mister. În realitate, a fost vorba despre o uimitoare întâlnire de forţe, în urma căreia conştiinţa puştiului s-a transformat, pentru o clipă, într-un fel de releu cosmic.

Astfel de conexiuni subite între puterea energetică a creierului uman cu alte energii sunt oricând posibile, fie că este vorba de energiile oraşului, ale planetei, ale sistemului solar, ori ale galaxiilor, ştiut fiind că porţiunea de creier responsabilă cu emoţiile emite o radiaţie luminoasă de zece ori mai puternică decât a stelelor, cum spunea James Beal, fizician la Space Flight Center NASA.

Legendele şi miturile ne vorbesc despre lumi fabuloase, pe care noi nu le-am cunoscut încă şi le numim Mister,

Paranormal,

Magie…

Articol scris de

 

Leave a Reply

Blue Captcha Image Refresh

*