Mâţa Printesa Leneşă

Mâţa Printesa LeneşăThomas W. era un mare magnat al oţelului, care zbura deseori cu avionul personal, fiind şi un aviator priceput şi cu experienţă.

Cunoscut ca un om ordonat şi competent, ceea ce făcea farmecul său aparte, printre cunoscuţi, era faptul că nu se despărţea niciodată de pisica lui, pe care o numise Prinţesa Leneşă, şi pe care o lua cu el peste tot.

În anul 14 martie 1937, a urcat în micul avion ca de obicei, să facă un drum scurt pe proprietate, având la bord combustibil pentru 200 de kilometri. Vremea era perfectă, iar pisica îl însoţea.

Thomas W. nu a mai ajuns niciodată, nici în fabrică şi nici acasă.

S-a spus că ar fi fost văzut mult mai târziu, îmbrăcat în acelaşi costum de zbor, într-un alt stat, conducând un camion. Alţii ziceau că l-ar fi văzut mort într-un accident de circulaţie, într-un oraş apropiat. Alţii… tot delul de istorii, inspirate probabil din misterele dispariţiilor mediatizate.

Ceea ce e sigur însă, este faptul că magnatul a dispărut fără a-şi lăsa afacerile în ordine ori să-şi regleze conturile, iar din avionul său nu s-a găsit nicodată vreo urmă.

Şi încă un amănunt : după exact şapte luni, mâţa Prinţesa Leneşă a fost văzută în curtea casei, tolănită pe iarbă, la soare…

Întâmplare, ori miracol?

Articol scris de

 

Leave a Reply

Blue Captcha Image Refresh

*