Gemenii. Coincidenţe?

GemeniiUimitoare bizarerie a speciei umane, gemenii fascinează prin coincidenţe tulburătoare: asemănări fizice, preferinţe, destine comune. Să fie telepatie? Probabil că da, dar cu siguranţă este mult mai mult de-atât!

Cazul gemenilor din Ohio este foarte cunoscut şi a fost îndelung mediatizat. Despărţiţi chiar de la naştere şi înfiaţi de două familii diferite şi care locuiau în oraşe diferite, niciunul din ei nu a ştiut nimic de existenţa celuilalt. S-au întâlnit la vârsta de 30 de ani pe plaja din Miami, unde se ducea fiecare în aceeaşi lună a anului, de zece ani. Asemănarea uimitoare i-a făcut să se oprească şi să-şi vorbească. Aşa au descoperit că fiecare se numea Fred – deşi părinţii adoptivi nu se cunoscuseră vreodată, că amândoi studiaseră medicina, că se căsătoriseră în urmă cu cinci ani – iar soţiile lor se numeau, fiecare, Lydia, şi că fiecare dintre ei avea o cățelușă albă, care se numea Anne…

În acest caz, ca şi în multe altele, demonstraţiile ştiinţifice au rămas cu mult în urma realităţii tulburătoare ce nu poate fi negată.

Vom reveni cu alte cazuri celebre, extrase din dosare medicale, unele intens mediatizate, altele rămase de mult timp secrete, pentru o bună informare în acest domeniu încă necunocut, și atât de miraculos.

Articol scris de

 

Leave a Reply

Blue Captcha Image Refresh

*