Enigmele Vaticanului

Enigmele VaticanuluiSe ştie acum, din anunţurile papei Ioan Paul I, că bibliotecile Vaticanului păstrează taine ce ar putea zgudui lumea creştină, secrete adunate de ani şi ani, şi puse sub cheia grea a tăcerii.

Singura istorie secretă dezvăluită de el a fost celebra profeţie de la Fatima, în portul Galia, unde o lumină strălucitoare li s-a arătat unor ciobani, în mijlocul căreia a apărut un miraculos glob, ce avea în mijloc o fiinţă încântătoare, în rochie albă, strălucitoare ca lumina însăşi. Aceasta le-a vorbit ciobanilor, cerându-le să revină în acel loc însoţiţi de prieteni şi cunoscuţi, timp de 6 luni consecutiv, în aceeaşi zi a lunii. Astfel s-au adunat acolo peste şaptezeci de mii de oameni, care au văzut minunea coborâtă din cer.

Toate mesajele transmise de strălucitoarea făptură celestă au fost păstrate la Vatican, în cel mai tainic secret, fiind legate ori de o invazie de extratereştri, ori de sfârşitul lumii.

Toti pontifii papali au păstrat secretul, în afară de papa Ioan Paul I care, cutremurat de cele aflate, a vrut să le deconspire, pentru ca viitorul omenirii să fie cunoscut de toţi.

La mai puţin de o lună, papa Ioan Paul I, cel care zâmbea întruna, a decedat subit, fără nicio explicaţie plauzibilă a morţii sale, deoarece Vaticanul a interzis efectuarea unei autopsii…

Întâmplare? Mister?

Enigmele Vaticanului, tăinuind profeţii despre sfârşitul lumii…

Articol scris de

 

Leave a Reply

Blue Captcha Image Refresh

*