Elixirul tinereţii

Elixirul tinereţiiUn important alchimist contemporan, Fr.A.Barbault, a găsit în 1967 metoda de obţinere a elixirului tinereţii.

El a plecat de la studiul gravurilor din Mutus Liber –„Cartea Mută” – , şi timp de douăzeci de ani a adunat materie primă din roua căzută pe firele de iarbă, în dimineţile zilelor din zodia Berbecului şi a Taurului. După prelucrări laborioase, el a obţinut un elixir de circa 2 kg, greutate avută şi cu 20 de ani în urmă, şi care s-a menţinut neschimbată, de-a lungul cercetărilor şi a multor experimente.

Una dintre experienţe a fost să verse pudră de aur în acest preparat, aur care însă nu s-a văzut la nicio analiză ulterioară a produsului, explicaţia alchimistului fiind că în esenţa sa, aurul nu apare sub forma ştiută şi nu se supune legilor opticii, aurul având trup şi fuflet, conform unei mai vechi teorii alchimiste, conform căreia sufletul uman este reprezentat ca având culoarea aurului, iar aura bioenergetică în cromoterapie are virtuţi vindecătoare deja cunoscute.

Studiat îndelund de oamenii de ştiinţă, elixirul lui Barbault a fost catalogat ca un compus chimic cu legături stabile, însă inexistent în lumea fizică, substanţa în sine neputând fi descompusă şi cercetată, pentru a putea preciza din ce elemente este formată, ca şi cum ar fi fost alcătuită din atomi care nu există în Tabelul Periodic.

Ceea ce nu a putut fi însă contestat de nimeni, au fost realele calităţi terapeutice ale elixirului, acesta aducând vindecări miraculoase în multe boli grave.

Trăm într-o lume în care aerul, apa şi pământul sunt contaminate, iar radiaţiile produc modificări patologice.

În aceste condiţii, elixirul devine o necesitate, iar alchimia revine în forţă, spre binefacerile omenirii.

Articol scris de

 

Leave a Reply

Blue Captcha Image Refresh

*