Dispariţii stranii. Falia de timp

Dispariţii stranii. Falia de timpMisionarii britanici din Nepal veniseră la o întâlnire cu preotul hindus Arjuna, cel al cărui nume în sanscrită însemna „alb, curat”, fiind numele unui erou din legendele hinduse, fiul zeului Indra şi al prinţesei Kunti. Era în anul 1912, când mânăstirea serba o sută de ani de la ctitorirea ei pe vârful muntelui sacru Karakorum, şi credincioşi din toate colţurile lumii se adunaseră pentru a lua lumina spirituală din vorbele vestitului preot.

Ziua se arăta însorită încă de dimineaţă, când razele soarelui au străpuns norii albi şi pufoşi, încălzind inimile credincioşilor. Se aşezaseră cu toţii pe treptele de piatra săpate direct în stânca muntelui, sub formă de semicerc, în jurul cupolei, şi aşteptau începutul slujbei.

Preotul hindus intră dând bineţe şi revărsând marea sa dragoste asupra fiilor întru credinţă. O mare de oameni îl urmărea cu privirea, şoptind “Slavă ţie, Doamne…”, în timp ce el se apropia de altar. Cu doar trei paşi înainte de a ajunge, preotul se întoarse spre credincioşi, ridică mâna dreaptă ca pentru a-i binecuvânta, şi dispăru într-un nor gălbui, ca de ceaţă…

Toată lumea a înlemnit !

În zadar l-au căutat prin toate cotloanele mânăstirii, preotul hindus dispăruse sub ochii lor, chiar în mijlocul credincioşilor… Un comunicat ulterior al preoţilor anunţa că bunul preot Arjuna fusese chemat la Cel de Sus, întru slavă şi glorie veşnică. Apoi au apărut în presă multe declaraţii ale celor prezenţi, care afirmau că veniseră special pentru a fi martori la această ridicare la cer, lucru care rareori în viaţă se poate vedea, dacă nu fusese aceasta chiar unica ocazie.

Alţi preoţi însă, mai spun şi azi că preotul a intrat într-o falie de timp, şi că mai apare din când în când, vizitându-i şi vorbindu-le despre cele sfinte.

Doar nişte ziarişti – care ulterior au şi fost daţi afară de la redacţia unde lucrau – au afirmat că făcuseră nişte fotografii – deşi nu era voie – în care se vedea clar o navă de formă ciudată, un fel de oval turtit, care survola muntele în acel moment, şi care sigur avea o legătură cu dispariţia misterioasă, sau poate că fusese chiar o răpire pusă la cale de extratereştrii care mai fuseseră văzuţi pe-acolo şi-n alte dăţi…

Un nou miracol biblic?

Enigme?

Misterele lumii, de nepătruns…

Articol scris de

 

Leave a Reply

Blue Captcha Image Refresh

*