Copilul posedat

Copilul posedatMicul Johnny era un copil blând şi liniştit, cuminte şi ascultător. Învăţa bine, dar cam molâu din fire, nu ieşea în evidenţă, fiind mai mult retras, în banca lui, cu o carte în mână, ori acasă, în biblioteca părintească.

Servitorii familiei aveau un copil cam de aceeaşi vârstă, însă mult deosebit. Paul era zvăpăiat şi cam neascultător, însă cel mai bun jucător de fotbal.

Întorcându-se într-o zi de la antrenament transpirat, acesta a băut apă rece şi imediat a căzut bolnav la pat, iar in două zile a murit, pe vremea aceea boala lui fiind nevindecabilă.

Micul Johnny a stat lângă el până în ultima clipă, mângâindu-l şi oferindu-i ajutorul.

Cam la vreo două săptămâni, Johnny a devenit dintr-odată foarte ciudat… Le-a spus tuturor că el e Paul, râdea tare şi vorbea aiurea, le răspundea în răspăr părinţilor, ba a cerut să fie înscris şi în echipa de fotbal a şcolii, fapt care i-a uimit pe toti colegii şi profesorii deopotrivă, ştiut fiind că el nu putea decât să se împiedice pe teren. Iar când l-au pus să joace aşa, de probă, au rămas muţi de uimire, văzând cât era de talentat şi de priceput!

A doua zi însă, Johnny a redevenit copilul cuminte şi politicos, şi s-a retras din nou cu cartea într-un colţ din bibliotecă.

Întrebat ce se întâmplase cu el, nu doar că nu-şi amintea nimic, dar nici nu a crezut că el putuse face aşa ceva…

Aceste transformări ale lui Johnny în Paul s-au mai petrecut de câteva ori, până în ziua în care, într-o clipă de luciditate, Johnny i-a zis celui ce-l poseda :

– Paul, eu ţi-am oferit ajutorul cât timp erai bolnav şi aveai nevoie de sprijin, însă acum e timpul să-ţi găseşti odihna veşnică, şi să mă laşi să-mi continui viaţa mea, mult deosebită de a ta.

Se pare că spiritul lui Paul a înţeles, căci din acel moment el nu l-a mai posedat nicicând pe Johnny.

Sunt iată, spirite blânde, cu posesiuni pe măsură.

Dar ce se întâmplă când posesiunea este făcută de un spirit rău, distrugător, ori răzbunător?

Vom vedea, în viitoarele dosare…

Articol scris de

 

Only 1 comment left Go To Comment

 1. adriana /

  Da,daca noi permitem cu siguranta ne alegem cu un prietenas in structurile noastre si nu va fi prea bine pentru linistea noastra interioara.
  Sunt spirite ce pur si simplu pleaca in momentul cand le trimiti la lumina sau spre alte usi ei bine astea sunt spirite cat de cat mai ok si pana la urma inteleg ca locul lor nu mai este in acest plan fapt pentru care si-au incheiat experienta in planul material.
  Sunt spiritele care is atat de ratacite incat nimeni nu mai poate face nimic pentru ele din cauza regretelor si lectiilor neinvatate in acest plan fizic,ele inca mai spera ca pot sa isi traiasca viata.
  Sunt spirite atat de obraznice si malefice,de astea te scapi foarte greu ca au o forta intunecata imensa insa nu cat sa invinga lumina dar daca li se permit sa stea in locul in care esti,sa stea in structurile tale cu mare drag se lipeste de tine si viata ta va fi un calvar total. Poedarea se face in momentul cand spiritul vede ceva in prada sa,acel ceva care poate sa fie o trauma,experientele foarte neplacute prin care treci degradeaza campul tau energetic care te protejeaza iar acestea fiind foarte sensibile la tot ceea ce este energie si vibratie pur si simplu intra iar unele persoane nu isi dau seama decat cand este foarte tarziu si foarte rau,altele nici nu isi mai amintesc absolut nimic din timpul posedarii.Asta sa vedem cat de constienti is oamenii fata de viata lor,de gandurile si sentimentele traite.
  Oarecum preotii nu prea pot sa faca mare lucru pentru ca au ‘creierul spalat’ si nu au suficiente informatii in ceea ce consta spiritul malefic la care ar fi multe de spus insa ma opresc aici.
  Exista mai multe tehnici pentru a scapa de ”intrusii’ din campurile noastre energetice insa asta implica si foarte multa munca de sine in special.
  Sunt oameni care nici nu cred in energie in spirite/entitati pentru ca ei prefera sa stea cu voalul iluziilor pe ochi,este mai simpu sa inchidem ochi decat sa ii deschidem si sa traim viata,sa o experimentam,sa o intelegem,de ce se intampla asta,de ce trec prin ceea ce trec,de ce vad spirite,de ce suntem posedati…
  La urma urmei fiecare primeste atat cat face si emite.
  Namaste.

Leave a Reply

Blue Captcha Image Refresh

*