Călător din alte timpuri

Călător din alte timpuriSe oprise în faţa Palatului Justiţiei, cu un aer mirat, de parcă n-ar mai fi văzut nicicând o astfel de construcţie, în timp ce lumea se uita la el ca la o ciudăţenie, căci era îmbrăcat după o modă ce nu mai putea fi văzută decât în cărţi vechi…

După ce şi-a terminat de fumat ţigara, s-a repezit să treacă strada, fără a lua seamă la maşinile care se apropiau. Prima dintre ele l-a izbit mortal.

La morgă, i-au găsit în buzunare o carte de vizită pe numele John Hentz, nişte monede vechi, scoase demult din circulație, şi o scrisoare datând din anul 1885. Toate arătau ca noi, nevăzându-se pe ele trecerea timpului.

Şocaţi de toate aceste descoperiri, investigatorii au căutat în anuarele vechi, din 1880-1890. Căutarea lor a fost încununată de succes, căci au găsit o notiţă prin care se anunţa dispariţia lui John Hentz, care avea vârsta celui decedat acum, şi care ieşise să fumeze o ţigară, îmbrăcat exact în aceste haine, apoi dispăruse fără urmă, exact în același loc…

Cazul era clar o călătorie în timp, şi a fost clasat ca atare. A rămas însă secret, datorită incapacităţii autorităţilor de a explica acest miracol.

Iar dosarele sunt pline de astfel de cazuri, pe care ştiinţa nu le poate explica.

Nu, deocamdată…

Ştiţi însă că există şi proteste care vin de dincolo de moarte?

Alte dosare, alte întrebări fără răspuns…

Vom reveni.

Articol scris de

 

Only 1 comment left Go To Comment

  1. tv online /

    Foarte bun. Ceea ce am citit pe website-ul dvs. despre Calator din alte timpuri | Paranormal m-a impresionat. Te felicit pentru realizarea http://www.paranormal.muntii-bucegi.ro, care e un site care trebuie cunoscut.

Leave a Reply

Blue Captcha Image Refresh

*